The Punisher & Ndëshkuesi & Kadri Veseli

The Punisher & Ndëshkuesi & Kadri Veseli

Nga: Luan Mehmetaj

Ndëshkuesi – njeriu që nxori gjithë fuqinë ndëshkuese kundër krimineleve. (Film i çmuar në kinematografinë botërore).

Fytyra e ndëshkuesit në filmin e parë ishte mbreslenëse, për faktin se filmi zgjoj ndjenjën e ndëshkimit kundrejt së keqës. Kjo gjë e entuizasmoj publikun.
Kur shtëpia filmike e pa se filmi solli mjaftë intëresim, atëherë nxori në treg vazhdimin e filmit; « the punisher 2 ». Fytyra e aktorit në « punisher 2 », nuk ishte më aq mbreslenëse për publikun, sepse e kuptuan se ai do t’i ndëshkoj kriminelet njësoj si i pari, veçse ky do të ishte pak më ndryshe në pamje dhe aksione.

Dhe, kjo është fytyra e Kadri Veselit, « ndëshkuesit ». Mëgjithate, fytyra e tij ka një dallim prej punisher-it të vërtetë. Punisheri i vërtetë, asnjëherë nuk buzëqeshi kur ndëshkonte.
Publiku le të mendoj se filmi nga shtëpia filmike PDK, nuk realizon punisherin e vërtetë, sepse vërtetë mungon aktori që nuk buzëqeshë!

Kadri Veseli mund të jetë protagonisti i Godfather-it, por asesi i punesherit.
Publikë e dashur, ka një dallim mes Punisher -it dhe Godfather – it. Trillerin e të dy filamave e keni pa, tani po prisni ta shihni komplet filmin. Kujdes nga shtëpia filmike. Ata janë të njohur në trillimet e tyre. Ju jeni publikë, nga ju varet shtëpia e tyre, kurse ju varëni nga filmi i tyre. Për një moment, ju mund të luani  » The Punisher ».