Promovim i: Trilogjisë Publicistike në 6 vëllime: “DEMOKRACIA E KONTESTUAR

FTESË:
Nën organizimin e SHKSHZ në Sirnach Kantoni Thurgau, bëhet promovimi i Trilogjisë Publicistike në 6 vëllime: “DEMOKRACIA E KONTESTUAR ose një DOSJE në kompletim”!
***
Të nderuar miq, bashkëveprimtarë dhe LEXUESE e LEXUES të nderuar, fillimisht dua t’i falënderojë të gjithë ata që u bënë pjesë e suksesit time, përmes SPONSORIZIMIT të trilogjisë publicistike në 6 vëllimesh, që u realizua me sukses, andaj pa përjashtim jeni të ftuar në promovimin e kësaj kolone eveniment ky që do të mbahet më 18 Nëntor 2018 duke filluar në ora 14:00, Adresa: Fabrikstrasse 8, Sirnach (TG)
***
Të gjithëve ju falënderojë!…
Shefqet Dibrani / Autor

Shënime për librat:
1. DEMOKRACIA E IMITUAR 1 / Formati B5 / 430 faqe / Lidhja e fortë
2. DEMOKRACIA E IMITUAR 2 / Formati B5 / 358 faqe / Lidhja e fortë
3. DEMOKRACIA DIKTATORIALE 1 / Formati B5 / 328 faqe / Lidhja e fortë,
4. DEMOKRACIA DIKTATORIALE 2 / Formati B5 / 396 faqe / Lidhja e fortë
5. DEMOKRACIA E KONTESTUAR 1 / Formati B5 / 692 faqe / Lidhja e fortë
6. DEMOKRACIA E KONTESTUAR 2 / Formati B5 / 688 faqe / Lidhja e fortë

Aucun texte alternatif disponible.

Aucun texte alternatif disponible.