…Kush e mban rekordin e qëndrimit pa frymë?

… Goran Çolak, i lindur në Kroaci, është rekorderi i qëndrimit pa frymëmarrje.

31 vjeçari, Çolak arriti të rin pa marrë frymë 22 minuta e 32 sekonda nën ujë pas thithjes së oksigjenit të pastër. Me këtë ai  hyri në Librin Guinness të Rekordeve duke thyer kështu rekordin e  gjermanit Tom Sietas që ishte ishte 22 minuta dhe 22 sekonda.

Lexo faqen e tërë>