KËNGA E REXHËS (Variant i modernizuar)

KËNGA E REXHËS
(Variant i modernizuar)

Qou more Regj´ e dil të talla,L’image contient peut-être : plein air et nature
n´Parlament njihet budalla.
Refreni: Qou Regjo qou djalo
Sot më i mirë po m´dukesh, o!

More kali t´u këput jelja
janë harlisë tek ne shumë pela
Refreni: Qou Rexho qou djalo
Sot më t´mira po m´dukeni, o!

Deputet, o hani e pini
së Kosovën n´dhe po e shtini
Refreni: Qou Rexho qou djalo
Sa shumë varre hapen, o!

Nusja e Rexhës n´parlament
Gjysma e popullit mbet pa brekë
Refreni: Qou Rexho qou djalo
Sa shumë hajna kemi, o!

Po vijnë krushqit rrethit malit
Qeveria nën bisht të kalit
Refreni: Qou Rexho qou djalo
Milioneri i nanës, o!

Kompozoi vet Boksh Baruti