Francezja Iris Mittenaere zgjidhet Miss Univers

Iris Mittenaere më 2016 u zgjodh Miss France. 24 vjeçarja, studente në kirurgji dentale u zgjodh mbrëmë (30 kallnor) në Manila Miss Univers 2017.

Ajo fitoi në mesin e 85 konkurenteve nga e gjithë bota dhe të transmetuar nga dhjetëra kanale televizive.