Filozofi
     dhe
letërsi

__histori kombëtare, vështrime, debat__

Ballina

Letërsi

Filozofi

Histori

Opinione

Intervista

Citate

Kritikë

 

 Poezi/Prozë 1 - 2 - 3 - 4

Portal për poezi dhe prozë

Postimet:


Vjollca Tiku Pasku NJË COPËZ JETE 12.9.2014
Gani Mehmetaj Legjenda urbane për Haki Tahën 9.9.2014
Adem Zaplluzha Fjetëm njëqind shekuj 7.9.2014
Vjollca Tiku Pasku DJALI DHE PLEPI 7.9.2014
Gani Mehmetaj Ilirianët! 3.9.2014
Reshat Badallaj A E KAM GJALLË DJALIN...? 1.9.2014
Brahim Avdyli Një tufë vargjesh 1.9.2014
Adem Zaplluzha Katër tregime poetike nga libri “Fjetëm njëqind shekuj” 28.8.2014
Adem Zaplluzha Katër poezi nga libri “Sytë e gurtë të erës” 17.8.2014
Endri Nazarko "Thjesht një kapitull" 17.8.2014
Endri Nazarko Kafe me Dritëroin / Të prisja 17.8.2014
Xhevahir Cirongu Politikë me xhufka dhe politikani qeros 16.8.201
Xhevahir Cirongu

Sytë  e  kaltërsive

13.8.2014
Adem Zaplluzha Tetë poezi nga libri “Stoli në parkun e vjetër” 7.8.2014
Isuf Bajrami Poezi nga përmbledhja : ”Fushë e Trimërive” 4.8.2014
Adem Zaplluzha Pesë poezi nga libri “Stoli në parkun e vjetër” 3.8.2014
Adem Zaplluzha Pesë poezi nga libri “Sytë e gurtë të erës” (vazhdim) 28.7.2014
Xhevahir Cirongu Gjarpëri pikalosh, akrepi bisht gjysëm përdredhur dhe harabeli sqepverdhë 21.7.2014
Vjollca Tiku Pasku MBLEDHJA E YJEVE 21.7.2014
Adem Zaplluzha Pesë poezi nga libri “Sytë e gurtë të erës” 19.7.2014

Isuf Bajrami KUR NGRITET FLAMURI 19.7.2014
Vjollca Pasku NJË DALLANDYSHE DHE NJË MANUSHAQE 18.7.2014
Adem Zaplluzha Katër poezi nga libri “Sytë e gurtë të erës” 15.7.2014
Xhevahir Cirongu Emri yt flamur mbi re 10.7.2014
Demir Krasniqi Ah, Karriera, Karriera  ! 7.7.2014
Bedriu Bedri TAHIRI Gurreci 5.7.2014
Vjollca Pasku ARKITEKTURA E DASHURISË 3.7.2014
Xhevahir Cirongu Zenun Gjocaj, o burrë stralli 2.7.2014
Adem Zaplluzha Pesë poezi nga libri “Sytë e gurtë të erës” (II)
Pesë poezi nga libri “Sytë e gurtë të erës”
4.7.2014
29.6.2014
Demir Krasniqi XHELOZIA 18.6.2014
Vjollca Pasku FLUTURAT 16.6.2014
Adem Zaplluzha Pesë poezi nga libri i fundit “Mbi flokët e ullukëve 14.6.2014
Demir Krasniqi RIMËKËMBJA E KULTURËS NË GJILAN 9.6.2014
Vjollca Pasku NË KOPSHTIN E EDENIT 26.5.2014
Xhevahir Cirongu
Puthjet e gjyshes, ylberedrite
Pengu i lotit
Poezi nga Xhevahir Cirongu
Gërsheta e një vajze
Ditëlindja e vajzës sime
9.6.2014
23.4.2014
14.5.2014
9.5.2014
27.4.2014
Adem Zaplluzha Pesë satira për zgjedhjet e lira (2)

Pesë satira për zgjedhjet e lira

NË DASMËN E MADHE TË MOSKOVI

25.5.2014

23.5.2014

14.5.2014

Demir Krasniqi KAM NJË KËNGË QË M’ DEL PREJ GJIRIT 11.5.2014
Vjollca Pasku KU BANOJNË ENGJËJT 7.5.2014
Demir Krasniqi Ankesë te Zoti (Parodi) 3.4.2014
Vjollca Pasku VDEKJA E PUSHTETARIT 3.4.2014
Adem Zaplluzha Poezi të zgjedhura 30.4.2014
Agim Gashi CIKËL POETIK 22.4.2014
Adem Zaplluzha Katër poezi nga libri “Mëkati i hijes” 19.4.2014
Demir Krasniqi QYSH ATË DITË QË I LAMË VENDLINDJET 15.4.2014
Xhevahir Cirongu Mikpritje me bisqe gjaku lirie 11.4.2014
Vjollca Pasku TRI DËSHIRAT E MIA (skicë letrare) 7.4.2014
Adem Zaplluzha Pesë tregime poetike nga libri “Fluturimet e korbave në netët pa hënë” 7.4.2014
Adem Zaplluzha Dy tregime poetike nga libri “Fjetëm njëqind shekuj” 1.4.2014
Adem Zaplluzha MBI LIBRIN E SHENJTË TË FISHTËS 22.3.2014
Rami Miftar Laçi DELEPUROSHJA 16.3.2014
Shaban Cakolli SATIRË (Poezi) 8.3.2014
Shaban Cakolli NDARËJEN NUK E PRANUAM 28.2.2014
Demir Krasniqi DITA E ÇLIRIMIT TË GJILANIT 26.2.2014
Shaban Cakolli PËR TY DARDANË 18.2.2014
Sabile Keçmezi-Basha DASHURIA 14.2.2014
Shaban Cakolli POETI I DRITËS (Ibrahim Ibishit) 9.2.2014
Shaban Cakolli NGA FLETORJA E NJË ADOLOSHENTI 7.2.2014
Shaban Cakolli DIALOG HUMORISTIK-ME NJË POET,RRAPSOD DHE MIK 3.2.2014
  Xhenc Bezhi Filozofi i Facebuk-ut 31.1.2014
Vjollca PASKU: TRËNDAFIL VJESHTE 30.1.2014
Musa Jupolli Kosovë Prozë E Gjatë E Njeriut 29.1.2014

1 - 2 - 3 -  4

 

 

 

 

Filozofi
         dhe letërsi

|Citate dhe proverba| |Citate sipas autorëve| |"Xhevahire" nga Reis Mirdita|

Altruizmi-Egoizmi Dashuria Edukata Gruaja Mali Natyra Qesëndi
Arsimimi Dashuria (II) Ëndërrat Humori Mëdyshja Ndryshimi Rrena
Art-Dhunti Dashuria (III) Fëmijët Imagjinata Miqësia Nga-fëmijët Skamja
Besimi Dashuria (IV) Filozofia Inteligjenca Mosha Nga-Vizitorët Vetitë
  Dituria Fjalëbutësia Jeta Motivimi Optimizmi Vjedhja
  Drejtësia Frymëzimi Lakmia Muzika Paqa Xhelozia
      Lotët   Paragjykimi Të-pandara
      Lumturia      
____histori kombëtare, vështrime, debat, politikë, letra të hapura____ © Të gjitha të drejtat e rezervuara.
Copyright © 2007 [ http:// www. filolet.com ] Tous droits réservés.
Révision : 28 nov. 2012 14:06:32 +0100 .