Filozofi
     dhe
letërsi

__histori kombëtare, vështrime, debat__

Ballina

Letërsi

Filozofi

Histori

Opinione

Intervista

Citate

Kritikë

 

Portal - Poezi/Prozë 1 - 2 - 3 - 4

Poezi dhe prozë

 

Filozofi
 
dhe
letërsi

Brahim Avdyli (ILIRËT QENË TË PARËT NË EVROPË) 12.5.2013
Qëndresa Halili Një thënje, një shpëtim 3.5.2013
Hasan Qyqalla NJOHJA ME ELIN NGA ÇAMËRIA 23.4.2013
Enkelejda Kondi-Masseboeuf Një vjeshtë pa ty 21.4.2013
Drita Lushi MË LËR TË TË DUA 9.4.2013
Bllaga Dimitrova Të gjorët ju! 4.4.2013
Kristina Hita Jo mua 4.4.2013
Shaban Cakolli KUJTIMET E FËMIJËRISË TANI PO RËNDOJNË MBI NE

POETI YNË ISMET JANUZAJ

 26.1.2014

27.11.2013

S. Zendeli Daja SI MË MBETI EMRI ”DAJË” 25.1.2014
Demir Krasniqi MBARË GOLLAKU PO QANË ME LOT 24.1.2014
Brahim Avdyli KTHIMI I PËLLUMBIT 11.11.2013
Reshat Badallaj ME YJET FOLA PËR TY

BURGU

26.10.2013

26.10.2013

Skender Buçpapaj PËRKUFIZIM 19.10.2013
Rrustem Geci Cikël me poezi 19.10.2013
  Altina Zeqiri PRINDERIT E MI 15.10.2013
Dibran Demaku Cikël poetik 10.10.2013
Ramadan Musliu CIKËL POETIK 5.7.2013
Ismet Hasani Pavarësia e Kosovës 29.6.2013
Miradie Z- Avdullahi Shtigjeve të heshtjes 27.6.2013
Migena Arllati Mendime në kornizë 27.6.2013
Shaban Cakolli POETI YNË ENXHËLL KOLIQI

JU NJOHIM ME POETEN HASIJE SELISHTA-KRYEZIU

FERIT RAMADANI NUK HARROHET; I JETON VEPRA NËPËR BREZA

26.6.2013

24.6.2013

28.05.2013

Demir Krasniqi ELEGJI PËR RRAPSODIN TAHIR DRENICA 24.6.2013
Myftar Dragidella TI QË NUK HARROHESH 20.6.2013
Brikena Qama Nga libri: Pëshpërimat brenda meje 19.6.2013
Dan Kosumi STINET SHQIPTARE 13.6.2013
Sevëme Fetiqi KOLONËS SË TË DËBUARËVE 1999 10.6.2013
Dorina Guci KOHA S’MJAFTON 10.6.2013
Vilson Junçaj Misioni i jetës 05.06.2013
Ramiz Dërmaku Vepra jote na jep dritë 02.06.2013
Sadbere Gagica CIKËL POETIK NGA SADBERE GAGICA  02.06.2013
Elida Buçpapaj Kur isha turmë 26.05.2013
Have Haliti-Elezaj Përballë xhamit 26.05.2013

Miradie Avdullahi Jam këtu ku jam 10.02.2013
Reis Mirdita Mjeranët e qytezës së lashtë Tregim, 2009
Brahim Avdyli NË HIJEN E ALPEVE

NË HIJEN E ALPEVE

13.5.2013

13.5.2013

Agim Desku Cikel poetik 25.4.2013
Demir Krasniqi TRIMAT E GOLLAKUT 17.05.2013
Nebih Bunjaku PORT DASHURIE 16.5.2013
Agim Gashi KOHA E PAKOHË E VENDIT TIM (poemë) 11.6.2013
RITA SALIHU ERDHA, ERDHA..! POR... 21.05.2013
Agim Mato TAVERNA POSEIDON 20.05.2013
Shaban Cakolli POEZIA E NISUR NGA FRYMËZIMI

NXITOJ E SHKOJ POETI (F. Korçës)

13.11.2013

31.8.2013

Adem Zaplluzha: CIKËL ME POEZI   28.8.2013
Teuta Sadiku Cikël me Poezi nga Teuta Sadiku 24.8.2013
Gresa Pirana CIKËL ME POEZI 21.8.2013
Luan Kalana Loti i Tokës 20.8.2013
Adem Zaplluzha Pesë tregime poetike nga libri “Fluturimet e korbave në netët pa hënë”

Dy tregime poetike nga libri “Fjetëm njëqind shekuj”

MBI LIBRIN E SHENJTË TË FISHTËS

 
Demir Krasniqi ELEGJI PËR HESET MATOSHIN (1955 – 06.04.2014.)  
       
1 - 2 - 3 - 4


 

_

F

i

l

o

l

e

t

.

c

o

m

histori
tradita
vështrime
debat
art
kulturë

 

 
Filozofi
         dhe letërsi

|Citate dhe proverba| |Citate sipas autorëve| |"Xhevahire" nga Reis Mirdita|

Altruizmi-Egoizmi Dashuria Edukata Gruaja Mali Natyra Qesëndi
Arsimimi Dashuria (II) Ëndërrat Humori Mëdyshja Ndryshimi Rrena
Art-Dhunti Dashuria (III) Fëmijët Imagjinata Miqësia Nga-fëmijët Skamja
Besimi Dashuria (IV) Filozofia Inteligjenca Mosha Nga-Vizitorët Vetitë
  Dituria Fjalëbutësia Jeta Motivimi Optimizmi Vjedhja
  Drejtësia Frymëzimi Lakmia Muzika Paqa Xhelozia
      Lotët   Paragjykimi Të-pandara
      Lumturia      
____histori kombëtare, vështrime, debat, politikë, letra të hapura____ © Të gjitha të drejtat e rezervuara.
Copyright © 2007 [ http:// www. filolet.com ] Tous droits réservés.
Révision : 28 nov. 2012 14:06:32 +0100 .