Filozofi
     dhe
letërsi

__histori kombëtare, vështrime, debat__

 

 

 

 

 

Poezi/Prozë - Poezi nga krijuesit e rinjë

Poezi nga krijuesit e rinjë - Altina Zeqiri

Zgjodhi:

Shaban CAKOLLI

 


Shaban Cakolli

 

Altina Zeqiri

 

PRINDERIT E MI

Prinderit e mi shume

I dua se kujdesen fort

Per mua,sa jam e vogel

Do te mesoj kur te rritem

Te punoj qe prinderit e

Mi ti nderoj..

 

SHOQET E MIA

Shoqet e mia une

I dua dhe ato

Me duan shum mua

Ne në detyra

Bashk punojmë

Dhe njera tjetren

Kurr se harrojmë

 

GJUHA SHQIPE

Me Gjuhen Shqipe

Une u rrita

U edukova dhe u

mesova

Gjithmon Gjuhen Shqipe

 

 

ZGJODHI:SHABAN CAKOLLI

 

 


Filozofi
 
dhe
letërsi

 

histori
tradita
vështrime
debat

 


citate
intervista
letra hapura
botime reja

 

 
 

Filozofi
         dhe letërsi

|Citate dhe proverba| |Citate sipas autorëve| |"Xhevahire" nga Reis Mirdita|

Altruizmi-Egoizmi Dashuria Edukata Gruaja Mali Natyra Qesëndi
Arsimimi Dashuria (II) Ëndërrat Humori Mëdyshja Ndryshimi Rrena
Art-Dhunti Dashuria (III) Fëmijët Imagjinata Miqësia Nga-fëmijët Skamja
Besimi Dashuria (IV) Filozofia Inteligjenca Mosha Nga-Vizitorët Vetitë
  Dituria Fjalëbutësia Jeta Motivimi Optimizmi Vjedhja
  Drejtësia Frymëzimi Lakmia Muzika Paqa Xhelozia
      Lotët   Paragjykimi Të-pandara
      Lumturia      
____histori kombëtare, vështrime, debat, politikë, letra të hapura____ © Të gjitha të drejtat e rezervuara.
Copyright © 2007 [ http:// www. filolet.com ] Tous droits réservés.
Révision : 28 nov. 2012 14:06:32 +0100 .