Filozofi
     dhe
letërsi

__histori kombëtare, vështrime, debat__

Ballina

Letërsi

Filozofi

Histori

Opinione

Intervista

Citate

Kritikë

 

Poezi/Prozë 1 2 3 4

Portal për poezi dhe prozë

Përmbajtja:

Demir Krasniqi VJEHRRA DHE REJA 5.11.2014
Adem Zaplluzha MEDITIMI I NJË SHPENDI 5.11.2014
C:\Users\PC_10\Desktop\NebiDragoti.gif Nebi Dragoti DASMË ME HËNË 3.11.2014
Demir Krasniqi MBIMERA BANALITETI 31.10.2014
Rrustem Geci PRITJA E GJENIUT 30.10.2014
Adem Zaplluzha Katër poezi nga libri “Mbi flokët e ullukëve” 30.10.2014
Xhuli Spahiu Përjetësisht miku im 29.10.2014
Demir Krasniqi QYTETI ME KATËR EMRA 27.10.2014
Rrustem Geci H E R O I K A – poemë nga libri „Heroika“ 27.10.2014
Demir Krasniqi Ka ndërrua jetë Kriva Reka 23.10.2014
Rrustem Geci NË ANËN TJETËR TË DIELLIT 21.10.2014
Demir Krasniqi

KALLE, KALLE !..

21.10.2014
Bedriu Bedri Tahiri Pushkëgjati 20.10.2014
Demir Krasniqi HASTAHANE E KASAPHANE 19.10.2014
Adem Zaplluzha NJË KOMB I TËRI E SHIJOI AROMËN E FITORES 15.10.2014
Rrustem Geci SINTAKSA E KUJTESËS 15.10.2014
Adem Zaplluzha Pesë poezi nga libri “Mbi flokët e ullukëve” 12.10.2014
Demir Krasniqi

Kem nisë dasmën mbarëkombëtare

12.10.2014
Xhuli Spahiu B R E Z N I C Ë S 10.10.2014
Rrustem Geci

MUNGESA E TËRËSISË dhe 30 poezi  të Rrustem Gecit, nga libri „Rogana“...

10.10.2014
Vjollca T. Pasku SHKRIMTARI DHE PSEUDOPOETI 7.10.2014
Adem Zaplluzha MBASE AS EDHE UJQËRIT 6.10.2014
Demir Krasniqi KOSOVA DHE PARALIZA 6.10.2014
Ramiz Dërmaku Vargje kushtuar dy Pishtareve të Diasporës 6.10.2014
Rrustem Geci IDENTITETI SHQIPTAR I ARBËRESHIT 5.10.2014
Demir Krasniqi BUKA E KËRÇOVËS 5.10.2014
Demir Krasniqi Masakrat e  Runicës së  Kumanovës 1.10.2014
Rrustem Geci EDHE UNË JAM ÇAM 29.9.2014
Demir Krasniqi

Kah po shkon kultura jonë ?!

28.9.2014
Adem Zaplluzha

Tregime poetike nga libri “Fjatëm njëqind shekuj”

27.9.2014
Ramiz Dërmaku KOMANDANTIT TË BRIGADËS 121 TË UCK-es 27.9.2014
Rrustem Geci FESTA E TË SHKRUARIT 23.9.2014
Vjollca Pasku BRENGA E MËDYSHJES 17.9.2014
Adem Zaplluzha Tregime 17.9.2014
Gani Mehmetaj Nata e fantazmave 16.9.2014
Xhevahir Cirongu Shi vjeshte 15.9.2014
Adem Zaplluzha Dy tregime poetike nga libri ”Fjetëm njëqind shekuj” 13.9.2014

Miradie Avdullahi PSE (Shaban Cakollit) 10.9.2014
Shaban Cakolli TE RAPUHA 1.2.2014
Miradije Gashi BUQETË POETIKE NGA MIRADIJE GASHI 21.1.2014
Demir Krasniqi Vdekja e Shaban Cakollit  

1 - 2 - 3 - 4

 

 

 
Filozofi
         dhe letërsi

|Citate dhe proverba| |Citate sipas autorëve| |"Xhevahire" nga Reis Mirdita|

Altruizmi-Egoizmi Dashuria Edukata Gruaja Mali Natyra Qesëndi
Arsimimi Dashuria (II) Ëndërrat Humori Mëdyshja Ndryshimi Rrena
Art-Dhunti Dashuria (III) Fëmijët Imagjinata Miqësia Nga-fëmijët Skamja
Besimi Dashuria (IV) Filozofia Inteligjenca Mosha Nga-Vizitorët Vetitë
  Dituria Fjalëbutësia Jeta Motivimi Optimizmi Vjedhja
  Drejtësia Frymëzimi Lakmia Muzika Paqa Xhelozia
      Lotët   Paragjykimi Të-pandara
      Lumturia      
____histori kombëtare, vështrime, debat, politikë, letra të hapura____ © Të gjitha të drejtat e rezervuara.
Copyright © 2007 [ http:// www. filolet.com ] Tous droits réservés.
Révision : 28 nov. 2012 14:06:32 +0100 .