Faji për keqmenaxhimin e institucioneve gjatë pandemisë dhe skenareve në BFI i takojnë BDI-së, jo qytetarëve dhe besimtarëve!

Sot në ora 11, Konferenceën për shtyp: Thaçi:

Faji për keqmenaxhimin e institucioneve gjatë pandemisë dhe skenareve në BFI i takojnë BDI-së, jo qytetarëve dhe besimtarëve!

“Konferenca për shtyp është thirur kryesisht për përkeqësimin e situatës që na ndodhi ditët e fundit me pandeminë, jo një konferencë për shtyp që të tregojmë karshillëk apo t’i përsërisim disa gjëra, por është konferencë për shtyp konstruktive për t’u bërë apel prej qytetarëve deri te institucionet, se pandemia jo që s’ka kaluar por me lëshimet që bëjnë institucionet përgjegjëse, na ndodhin ngritje të kurbave të pandemisë që lëre që nuk ndodhin në Europë por as në Ballkan.

Intervista e plotë në video, kliko mbi këtë link :