Do të votojë kundër teje….

Do të votojë kundër teje….
Faik KRASNIQI
Do të votojë kundër teje që nuk e mbajte premtimin. Do të votojë kundër teje se më shkatërrove vendin. Shkatërrove të ardhmen e fëmijëve, të rinjve, shkatërrove të ardhmen e popullit tim. Do të votojë kundër teje se në kurriz të popullit tim u bëre i pasur. Do të votojë kundër villave dhe makinave tua luksoze, që i bleve në kurrizin tonë. Do të votojë kundër luksit tënd. Do të votojë kundër mendjemadhësisë së gruas tënde të llastuar, që bën shtatë palë qejfe me paratë e popullit tim. Do të votojë kundër teje se e varfërove popullin tim. Do të votojë kundër teje se për fajin tënd po ikin të rinjtë. Do të votojë kundër teje se e keqpërdore postin që ta besuam. Do të votojë kundër arrogancës tënde. Do të votojë kundër mendjemadhësisë tënde. Do të votojë kundër idiotizmit tënd. Do të votojë kundër teje se e shkatërrove drejtësinë, arsimin, shëndetësinë, kulturën. Shkatërrove fabrikat, ekonominë, bujqësinë. Shkatërrove tokat, fushat, pyjet. Shkatërrove shkollat, spitalet. Shkatërrove gjithçka. Do të votojë kundër teje se je hajn, kriminel e bandit. Do të votojë kundër injorancës tënde. Do të votojë kundër premtimeve të tua të gënjeshtra. Do të votojë kundër teje, se faji yt mbetëm të izoluar. Do të votojë kundër krimeve të tua. Do të votojë kundër teje për rastin Stenta. Do të votojë kundër teje për hir të jetimëve. Do të votojë kundër teje se je i poshtër, je pis, je vrasës, je bandit, je qelbësirë, je gënjeshtar. Do të votojë kundër surratit tënd të neveritshëm. S ‘dua të ta shoh më surratin në TV. Do të votojë kundër teje që mos të vish më në Kuvend, në Qeveri dhe në asnjë instistucion tjetër.