ARRESTIMI

Tregim   ARRESTIMI  Bedri TAHIRI      Nёse nё letёrsi nuk hyn dhe jeta jote, atёherё ti nuk  di ç’tё shkruash.(Dritёro Agolli)                                           

Read more