Filozofi
     dhe
letërsi

__histori kombëtare, vështrime, debat__

Ballina

Letërsi

Filozofi

Histori

Opinione

Intervista

Citate

Kritikë

 

  Reportazhe

 

Portal

REPORTAZHE

 
Postimet

 

 

Shefqet Dibrani PERSONALITETET E NJOHURA JANË CERTIFIKATË VLERËSIMI!

7.11.2014

Xhevahir Cirongu Atje ku jeta po çel si lule shkëmbi mes malesh Skraparase

3.10.2014

Bedri Tahiri Shtigjeve luftarake tё Azem e Shote Galicёs

15.7.2014

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
Filozofi
 
dhe
letërsi
 

 

histori
tradita
vështrime
debat

 

 

citate
intervista
letra hapura
botime reja
 
 

 
 

 

Filozofi
         dhe letërsi

|Citate dhe proverba| |Citate sipas autorëve| |"Xhevahire" nga Reis Mirdita|

Altruizmi-Egoizmi Dashuria Edukata Gruaja Mali Natyra Qesëndi
Arsimimi Dashuria (II) Ëndërrat Humori Mëdyshja Ndryshimi Rrena
Art-Dhunti Dashuria (III) Fëmijët Imagjinata Miqësia Nga-fëmijët Skamja
Besimi Dashuria (IV) Filozofia Inteligjenca Mosha Nga-Vizitorët Vetitë
  Dituria Fjalëbutësia Jeta Motivimi Optimizmi Vjedhja
  Drejtësia Frymëzimi Lakmia Muzika Paqa Xhelozia
      Lotët   Paragjykimi Të-pandara
      Lumturia      
____histori kombëtare, vështrime, debat, politikë, letra të hapura____ © Të gjitha të drejtat e rezervuara.
Copyright © 2007 [ http:// www. filolet.com ] Tous droits réservés.
Révision : 28 nov. 2012 14:06:32 +0100 .