Filozofi
     dhe
letërsi

__histori kombëtare, vështrime, debat__

Ballina

Letërsi

Filozofi

Histori

Opinione

Intervista

Citate

Kritikë

 

Poezi/Prozë 1 2 3 4 5 6

Portal për poezi dhe prozë

Përmbajtja:

Adem Zaplluzha Disa poezi nga libri 'Sytë e gurtë të erës' 3.5.2015
C:\Users\PC_10\Desktop\NebiDragoti.gif Nebi Dragoti LIRIKA ME POETËTPËR POETËT 3.5.2015
Sabit Abdyli Cikel poezish nga libri "Dallge malli" 30.4.2015
Adem Zaplluzha MË FAL NËNA IME 29.4.2015
Adem Zaplluzha EDHE GJYSHËRIT E VDEKUR 22.4.2015
Xhevahir Cirongu Vargu i poetit t’u bë kurorë 20.4.2015
Demir Krasniqi Agim Ramadani – Katana 11.4.2015
Adem Zaplluzha MENATË VIJNË LEJLEKËT 11.4.2015
Rrustem Geci OKTAVAT E HIMNIT 9.4.2015
Rrustem Geci XHELATËT 3.4.2014
Demir Krasniqi LYPSARËT 31.3.2015
Adem Zaplluzha KUR NUK VJEN TI 31.3.2015
Rrustem Geci Cikël poetik 28.3.2015
Xhevahir Cirongu Mbreti dhe molla e kuqe 27.3.2015
Adem Zaplluzha MOS TË LUTEM MOS THUAJ 27.3.2015
Demir Krasniqi MYSAFIRË PËR INTERES 22.3.2015
Haxhi Muhaxheri

Cikël me poezi

22.3.2015
Rrustem Geci

Rrustem Geci - poezi promemoriale PRIZRENI

18.3.2015
Demir Krasniqi FRYMËZUESIT E KËNGËS SIME 18.3.2015
Rrustem Geci BISEDË ME LIRINË 17.3.2015
Demir Krasniqi THËRRET SHQIPËRIA E THËRRET KOSOVA 16.3.2015
Rrustem Geci

H E R O I K A - poemë për Kryengritjen e 11 Marsit, 1981

16.3.2015
Adem Zaplluzha Tufë poetike 10.3.2015
Ramiz Dërmaku PËR ATDHETARIN
(Poezi kushtuar Xhemail Mustafës)
10.3.2015
Rrustem Geci Poezi në kujtim të heroit, Adem Jasharit 5.3.2015
Demir Krasniqi GJËMË E VAJ NË KRUSHË TË MADHE 5.3.2015
Adem Zaplluzha MOS DIGJET NGA HESHTJA JOTE 3.3.2015
Reshat Badallaj NUSE NË ARKIVOL 28.2.2015
Adem Zaplluzha DHE NJË NJERI I VETMUAR 28.2.2015
Poezi/Prozë 1 2 3 4 5 6

 

 

 
Filozofi
         dhe letërsi

|Citate dhe proverba| |Citate sipas autorëve| |"Xhevahire" nga Reis Mirdita|

Altruizmi-Egoizmi Dashuria Edukata Gruaja Mali Natyra Qesëndi
Arsimimi Dashuria (II) Ëndërrat Humori Mëdyshja Ndryshimi Rrena
Art-Dhunti Dashuria (III) Fëmijët Imagjinata Miqësia Nga-fëmijët Skamja
Besimi Dashuria (IV) Filozofia Inteligjenca Mosha Nga-Vizitorët Vetitë
  Dituria Fjalëbutësia Jeta Motivimi Optimizmi Vjedhja
  Drejtësia Frymëzimi Lakmia Muzika Paqa Xhelozia
      Lotët   Paragjykimi Të-pandara
      Lumturia      
____histori kombëtare, vështrime, debat, politikë, letra të hapura____ © Të gjitha të drejtat e rezervuara.
Copyright © 2007 [ http:// www. filolet.com ] Tous droits réservés.
Révision : 28 nov. 2012 14:06:32 +0100 .