Filozofi
     dhe
letërsi

__histori kombëtare, vështrime, debat__

Ballina

Letërsi

Filozofi

Histori

Opinione

Intervista

Citate

Kritikë

 

 Opinione

1

2 3 4 5

 

Opinione dhe debate

 
Postimet

 

 

Nebi Dragoti QEVERISJE: MIRË, KEQ... (V) 4.12.2014
Reshat Badallaj KOALACIONI PDK-LDK ËSHTË TRADHËTI NDAJ SOVRANIT 2.12.2014
Reshat Badallaj VLANI VDIÇ ME MARRE TË ZEZË! 1.12.2014
Ramiz Dërmaku DEMOKRACI TË VËRTETË AKOMA NUK KA EDHE NË SHBA-ës 1.12.2014
Nebi Dragoti QEVERISJA: MIRË, KEQ…
QEVERISJA: MIRË, KEQ... (IV)
3.11.2014
29.11.2014
 
Ramiz Dërmaku Dr. Ibrahim Rugova, lideri që i dha popullit shqiptar zemër e guxim për Liri 27.11.2014
Reshat Badallaj PËRSE VRITEN SHQIPTARËT...!? 27.11.2014
Nebi Dragoti OSE TË HAPEN DOSJET, OSE MOS TË HAPEN DOSJET…(?!) DOSJET TË RRINË HAPUR… 27.11.2014
Avdi Ibrahimi KOALICIONI QEVERISËS PDK-LDK, EKUACION QEVERISËS ME SHUMË TË... 27.11.2014
Reshat Badallaj

HISTORIKU I FLAMURIT KUQEZI

26.11.2014
Reis Mirdita LDK parimore përkundër ca elementëve që duhet larguar 25.11.2014
Reshat Badallaj NUK HARROHEN TAKIMET ISA MUSTAFA ME BRATISLAVA (BUBA)... 25.11.2014
Ramiz Dërmaku Regjistrimi i mërgimtarëve në diasporë 24.11.2014
Nebi Dragoti 5 SKICA: DUMREJA PERLË 20.11.2014
Reshat Badallaj

KUSH ËSHTË TITISTI, ISA MUSTAFA, JU TREGON RESHAT BADALLAJ

14.11.2014
Nebi Dragoti EUROPA, SHQIPËRIA, BALLKANI 11.11.2014
Reshat Badallaj

PERSE U PREKE BIRI I SHKINES ALEKSANDER VUÇIQ ?

11.11.2014
Reshat Badallaj

Përse Baton Haxhiu bashkë me Edi Ramën në...

11.11.2014
Ramiz Dërmaku KORRUPSIONI PO LULEZON NE KOSOVE 9.11.2014
Reshat Badallaj

AMERIKA FOLI, FOLNI JU HAJNA

7.11.2014
Ramiz Dërmaku MINISTRIA E ARSIMIT E REPUBLIKES SE SHQIPERISE, LARGON NGA LISTA NENE... 5.11.2014
Reis Mirdita BERMUDET NËN THJERRZËN TIME (III) 3.11.2014
Reshat Badallaj KUSH ISHTE KRIMINELI DHE UDBASHI, MEHMET MALIQI? 1.11.2014
Reshat Badallaj Kush eshte Fatmir Sheholli, spiuni i Milosheviqit qe kerkon dhune ne Kosove!? 30.10.2014
Reshat Badallaj ËSHTË KOHA E DUHUR TË KERKOJM BASHKIMIN KOMBRTAR!? 29.10.2014
Ramiz Dërmaku HOMAZH PËRJETËSIE KUSHTUAR GJENERALIT E KOMANDANTIT TË ... 28.10.2014
Ramiz Dërmaku Në vitin shkollor 1974-75,fitova dy emra; “nacionalistë dhe irredentistë“ nga Avni Krasniqi 27.10.2014

Albrim Badallaj

NeoSkepticizmi karshi Europës

25.10.2014
Reis Mirdita

„E ka ditë po s’ka kallxue!“

25.10.2014
Reshat Badallaj

DJALI FAZLI QELIT, BATON HAXHIU, BASHKEPUNETORI I JOVICA SHTANISHIQIT

25.10.2014
Endira Bushati Vendimi politik i UEFAs* 24.10.2014
Reis Mirdita BERMUDET NËN THJERRZËN TIME (I-II)
BERMUDET NËN THJERRZËN TIME (III)BERMUDET NËN THJERRZËN TIME (IV)BERMUDET NËN THJERRZËN TIME (V)
23.10.2014
3.11.2014
13.11.2014
Rrustem Geci GJAKU GJUHËSOR I SHQIPES 21.10.2914
Behgjet Paçolli Shansi i humbur 19.10.2014
Isuf B. Bajrami Serbia e madhe, faktor destabilizues në Ballkan 18.10.2014
Brahim Avdyli NJË ÇËSHTJE URGJENTE PËR SHQIPTARËT... 15.10.2014
Reshat Badallaj Shfletime historike për spiunet dhe tradhtarët 12.10.2014
Ramiz Dërmaku

Fati i Kosovës ishte dhe është edhe sot se patëm një diasporë të fuqishme

12.10.2014
Ramiz Dërmaku Korrupsioni duhet të luftohet me guxim e vendosmëri 12.10.2014
Reshat Badallaj Çka tha Albini për Isa titistin,po Rambo për Albinin dhe Fatmiri për... 12.10.2014
Reis Mirdita Filozofia politike e ngërçit dhe hiçit 9.10.2014
Gani Mehmetaj E kujt është Prishtina: e Llapit a e Gollakut? 9.10.2014
Reshat Badallaj GOMERET NË KUVEND ! 3.10.2014
Valdet Fetahu Mallkimi i Tutankhamun mund të ketë qenë vepër e vrasësit Satanist ...
Reshat Badallaj Isa Mustafa dhe banda e tij VLAN, do te japin shpirt politikisht! 1.10.2014
Reshat Badallaj KUSH E SHAU NËNËN UKSHIN HOTIN...?  27.9.2014
Reshat Badallaj ISA MUSTAFA, NDËRRO UDHË SE U BËRE HOR ! 25.9.2014
Reshat Badallaj SPIUNËT E UDB-ËS JUGOSLLAVE KUNDËR ADEM DEMAÇIT! 21.9.2014
Reshat Badallaj CILI JE TI MORE KASTRAVEC, BARDHYL META, QË KERKON... 20.9.2014
Isuf Bajrami Përpjekjet e Serbisë për rrugëdaljen e saj në Adriatik përmes Kosovës kanë... 15.9.2014

 

1

2 3 4 5


 

 


Filozofi
 
dhe
letërsi

histori
tradita
vështrime
debat

citate
intervista
letra hapura
botime reja
 
 

 
 
 

Filozofi
         dhe letërsi

|Citate dhe proverba| |Citate sipas autorëve| |"Xhevahire" nga Reis Mirdita|

Altruizmi-Egoizmi Dashuria Edukata Gruaja Mali Natyra Qesëndi
Arsimimi Dashuria (II) Ëndërrat Humori Mëdyshja Ndryshimi Rrena
Art-Dhunti Dashuria (III) Fëmijët Imagjinata Miqësia Nga-fëmijët Skamja
Besimi Dashuria (IV) Filozofia Inteligjenca Mosha Nga-Vizitorët Vetitë
  Dituria Fjalëbutësia Jeta Motivimi Optimizmi Vjedhja
  Drejtësia Frymëzimi Lakmia Muzika Paqa Xhelozia
      Lotët   Paragjykimi Të-pandara
      Lumturia      
____histori kombëtare, vështrime, debat, politikë, letra të hapura____ © Të gjitha të drejtat e rezervuara.
Copyright © 2007 [ http:// www. filolet.com ] Tous droits réservés.
Révision : 28 nov. 2012 14:06:32 +0100 .