Filozofi
     dhe
letërsi

__histori kombëtare, vështrime, debat__

Ballina

Letërsi

Filozofi

Histori

Opinione

Intervista

Citate

Kritikë

 

Opinione 1 2 3 4 5
Opinione dhe debate
Postimet
 
Isuf Bajrami Maqedonia moniste është shtet në shkallën më të lartë, sepse është shtet në luftë me nënshtetasit e vet! 5.7.2014
Isuf Bajrami Është kohë e fundit që Kosova të dalë nga një “rreth imbyllur” në të cilin ndodhet për më shumë vjet 2.7.2014
Shefqet Dibrani FRENOJENI ISA MUSTAFËN TË MOS E DEGRADOJ LDK-në 2.7.2014
Xhevahir Cirongu Historia e djeshme, sot udhërrëfyese për zhvillim e përparim shoqëror midis popujve 30.6.2014
Reshat Badallaj KUSH KËRKON GJAK NË KOSOVË ? 29.6.2014
Isuf Bajrami Edhe pas 70 viteve nga gjenocidi grek ndajë popullatës çame, Greqia akoma nuk i zbaton Konventat 26.6.2014
Brahim Avdyli KOSOVA NUK BASHKOHET ME SERBINË- SERBIA KA QENË DHE ËSHTË OKUPATORE... 22.6.2014
Shefqet Dibrani POPI I LDK-së?!... 11.6.2014
Isuf Bajrami PARTITOKRACIZMI POLITIK ME PARAVEPRIME DHE NGJYRA PLURIPARTITISTE 10.6.2014
Reshat Badallaj MOS KENI FRIKË, "PËR INAT TË HASHIMIT, SHKOI KURVA NË SHTRATIN E MULLIXHIUT" 10.6.2014
Rami Miftar Laçi Zgjedhjet mbaruan; zgjidhjet u ngatërruan 10.6.2014
Reshat Badallaj ISA MUSTAFA,GO HOME ! 10.6.2014
Ramiz Dërmaku Univerziteti dhe Korrupcioni 5.4.2014
Vjollca T. Pasku VDEKJA E PUSHTETARIT 3.4.2014
Reshat Badallaj PËRSE POLITIKANËT TANË NUK KANË TURP? 27.4.2014
Ramiz Dërmaku Orvatjet për ndryshimin e historisë 26.4.2014
Ramiz Dërmaku SHFLETOJMË HISTORINË  E  MINATORËVE 24.4.2014
Shaban Cakolli Dick Marty në rolin e Nastradimusit 24.4.2014
Reshat Badallaj Dëshmorëve të kombit i ranë sakicë prapa kurrizit 23.4.2014
Shaban Cakolli MBARË GOLLAKU PO QAN ME LOT 15.4.2014
Albrim Badallaj Rrugëtimi i USSH-së për një dekadë, organizatës së parë mbarëkombëtare 15.4.2014
Xhevahir Cirongu Burrat e kombit flakërojnë nëpër histori 15.4.2014
Reshat Badallaj SI LUFTOI ZHURI KUNDËR BULLGAREVE DHE CILET ISHIN LIDHJET ME AHMET ZOGUN...? 11.4.2014
Shaban Cakolli FEMRA JONË NËPËR SHEKUJ DHE KONTRIBUTI I SAJ PËR LIRI 2.4.2014
Reshat Badallaj
MË 28 MARS TË VITIT 1989, ZHURI DRIDHI THEMELET E JUGOSLLAVISË !

1

2

28.2.2014
Violeta Tarina GRUAJA SHQIPTARE, SKLLAVE E LIDHUR
ME PRANGAT E DETYRIMEVE DITORE TË KOHËS MODERNE
27.3.2014
Reshat Badallaj SI TENTOI SERBIA TË PERÇAJË ZHURIN DHE FSHATRAT PËRRETH 26.3.2014
Ramiz Dërmaku KUR INTERESAT PERSONALE VEHEN PARA ATYRE KOMBËTARE 26.3.2014
Reshat Badallaj Si e ndihmuan zhurianet Hasan Prishtinën? 25.3.2014
Ramiz Dërmaku Pak fjalë e më shumë punë për zbulimin e dënimin e kriminelëve 14.3.2014
Reshat Badallaj Përse heshtin organet e drejtesisë shqiptare 14.3.2014
Reshat Badallaj NGA QARQET SHOVENISTE GREKE NË SHQIPËRI, TRAZOHEN ESHTRAT E DËSHMORËVE TË KOMBIT!!! 14.3.2014
Reshat Badallaj ÇKA THANE 33 VJET MË PARË PËR DEMONSTRATAT E V. 1981: Fadil Hoxha, Xhavit Nimani, Mahmut Bakalli, Azem Vllasi, Enver Hoxha,Sinan Hasani…? 11.3.2014
Reshat Badallaj KUSH E VRAU STOJANOVIÇIN...? 10.3.2014
Shaban Cakolli NË DITËN E MËSUESIT - 7 MARSI 7.3.2014
Shaban Cakolli GJAKU I TYRE SHENJTËROI THEMELET E LIRISË 1.1.2014
Ramiz Dërmaku Më problematike në Ballkan sot për sot mbetet çështja shqiptare 1.1.2014
Rami Miftar Laçi Kundërthëniet e Akademikut Qosja 20.2.2014
Ramiz Dërmaku NE EMËR TË DEMOKRACIASË PERENDIMORE 17.2.2014
Reshat Badallaj KUSH E KERKOI VDEKJEN E TE GJITHË SHQIPTAREVE DHE VRASJEN E KOMANDANETVE TË UÇK-ËS...? 16.2.2014
standardi.info Ende nuk dihet kur nis ndërtimi i Xhamisë në Prishtinë 9.2.2014
Xhesika Vula Fjalëpaku 6.2.2014
Ahmet QERIQI “Emocionet”, apo krimet e masakrat serbe kundër shqiptarëve 5.2.2014
Rami Miftar Laçi Misteri i fundit i Titanic-ut 26.1.2014
Nexhbedin Spahiu Isa Mustafa duhet të jep dorëheqje 25.1.2014
Media Rrëfimi i gjeneralit gjerman Klaus Reinhardt për Kosovën 23.1.2014
Xhesika Vula DEGRADIMI 22.1.2014
Rina Arllati Letër vetes sime 21.1.2014
Xhesika Vula Prishtina postMustafa 20.1.2014
Prec Zogaj Më mirë një gjykatë e keqe se një qeveri hakëmarrëse 19.1.2014
Kastriot Myftaraj Vrasja e Jusuf Gërvallës dhe shërbimet e fshehta gjermane 18.1.2014
Ramiz Dërmaku 16.1.2024
Shaban Cakolli Jusuf e Bardhosh Gërvalla me Kadri Zekën emra që në historinë tonë do të lakohen nga gjitha... 15.1.2014
Fatos Lubonja S’mbahet shteti me gjoba 14.1.2014
Brahim Avdyli Kujt i nevojitet një shtet i përbashkët nga armiqtë tanë 10.1.2014
Shaban Cakolli ROLI I MËSUESIT RËNDËSI E VEÇANTË NË ÇDO SHOQËRI 8.1.2014
Ramiz Dërmaku JANARI MUAJ DHEMBJEJE, NË JANAR IKËN (E U VRANË) 6.1.2014
R. Miftari Shqipja, kjo gjuhë e lashtë (3) 5.1.2014
Shaban Cakolli Debati për fenë  i ndezur në Kosovë nuk ka qëllime të vëllazërisë së mirë 5.1.2014

 

Opinione

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Filozofi
 
dhe
letërsi
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

histori
tradita
vështrime
debat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

citate
intervista
letra hapura
botime reja
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Filozofi
         dhe letërsi

|Citate dhe proverba| |Citate sipas autorëve| |"Xhevahire" nga Reis Mirdita|

Altruizmi-Egoizmi Dashuria Edukata Gruaja Mali Natyra Qesëndi
Arsimimi Dashuria (II) Ëndërrat Humori Mëdyshja Ndryshimi Rrena
Art-Dhunti Dashuria (III) Fëmijët Imagjinata Miqësia Nga-fëmijët Skamja
Besimi Dashuria (IV) Filozofia Inteligjenca Mosha Nga-Vizitorët Vetitë
  Dituria Fjalëbutësia Jeta Motivimi Optimizmi Vjedhja
  Drejtësia Frymëzimi Lakmia Muzika Paqa Xhelozia
      Lotët   Paragjykimi Të-pandara
      Lumturia      
____histori kombëtare, vështrime, debat, politikë, letra të hapura____ © Të gjitha të drejtat e rezervuara.
Copyright © 2007 [ http:// www. filolet.com ] Tous droits réservés.
Révision : 28 nov. 2012 14:06:32 +0100 .