Filozofi
     dhe
letërsi

__histori kombëtare, vështrime, debat__

 

 

 
Portal 3.8.2014

   

 Këmbët e gjarpërit të Veton Surroi
 
Shkruan:
Dilaver Goxhaj

 

 

|Gjatë javës|

Citati i javës

Njeriu është qenie e vetëdishme, po njerëzit a janë?

[Raymond Aron]

(Citate)


Fjala e javës

pupteshk/ë, f.sh.-a(t) (në disa vise: popteshka), lloj gërtuku (misri), gjithashtu fryti i saj i cili përdoret kryesisht për pupteshka (kokrra që gjatë pjekjes fryhen dhe pëlcasin) (këtërr, popcorn) Fjalori >>>

 


Letra filozofike Këndi historik

Autorë

Bedriu
   
Laureta MIFTARI:

Zemërimi

Shiquar në suaza psikologjike, zemërimi merret si emocion që buron

...lexo » » »

Pranvera 2014 [foto:Filolet]©

"Poetika"


 

 

 

 
 
 

 

Filozofi
         dhe letërsi

|Citate dhe proverba| |Citate sipas autorëve| |"Xhevahire" nga Reis Mirdita|

Altruizmi-Egoizmi Dashuria Edukata Gruaja Mali Natyra Qesëndi
Arsimimi Dashuria (II) Ëndërrat Humori Mëdyshja Ndryshimi Rrena
Art-Dhunti Dashuria (III) Fëmijët Imagjinata Miqësia Nga-fëmijët Skamja
Besimi Dashuria (IV) Filozofia Inteligjenca Mosha Nga-Vizitorët Vetitë
  Dituria Fjalëbutësia Jeta Motivimi Optimizmi Vjedhja
  Drejtësia Frymëzimi Lakmia Muzika Paqa Xhelozia
      Lotët   Paragjykimi Të-pandara
      Lumturia      
____histori kombëtare, vështrime, debat, politikë, letra të hapura____ © Të gjitha të drejtat e rezervuara.
Copyright © 2007 [ http:// www. filolet.com ] Tous droits réservés.
Révision : 28 nov. 2012 14:06:32 +0100 .