Filozofi
     dhe
letërsi

__histori kombëtare, vështrime, debat__

 

  Column - Citate - A e dini se...?


Kontakt

Filolet.com

Kontakt:

 

info@filolet.com

 

Filolet.com

Faqe* shqiptare për filozofi, letërsi, histori kombëtare dhe vështrime shoqërore.

Kryeredaktor: R. Laçi

Webmaster: F. Saidi

Fotofreskimi: A. Islami

Moderatore: L. Doda, Sherife Reka

Moderatorë në:

Bern, Tiranë, Prishtinë, Tetovë, dhe Paris.

*Faqja përmbahet nga vet pronari pa synime përfitimesh materiale.

 


F

i

l

o

l

e

t

.

c

o

m

 

 
Filozofi
         dhe letërsi

|Citate dhe proverba| |Citate sipas autorëve| |"Xhevahire" nga Reis Mirdita|

Altruizmi-Egoizmi Dashuria Edukata Gruaja Mali Natyra Qesëndi
Arsimimi Dashuria (II) Ëndërrat Humori Mëdyshja Ndryshimi Rrena
Art-Dhunti Dashuria (III) Fëmijët Imagjinata Miqësia Nga-fëmijët Skamja
Besimi Dashuria (IV) Filozofia Inteligjenca Mosha Nga-Vizitorët Vetitë
  Dituria Fjalëbutësia Jeta Motivimi Optimizmi Vjedhja
  Drejtësia Frymëzimi Lakmia Muzika Paqa Xhelozia
      Lotët   Paragjykimi Të-pandara
      Lumturia      
____histori kombëtare, vështrime, debat, politikë, letra të hapura____ © Të gjitha të drejtat e rezervuara.
Copyright © 2007 [ http:// www. filolet.com ] Tous droits réservés.
Révision : 28 nov. 2012 14:06:32 +0100 .