Filozofi
     dhe
letërsi

__histori kombëtare, vështrime, debat__

Ballina

Letërsi

Filozofi

Histori

Opinione

Intervista

Citate

Kritikë

 

 Editorial - Column - A e dini se...?


- Gjatë javës -

Citati i javës
Dritën dhe errësirën njeriu e sjell vet, andaj, për dikend është gjithmonë dritë, për dikend gjithmonë terr.

R. Mirdita

(Citate)


A e dini se...?

Është zakonisht e pamundshme që gjatë të teshmes, sytë të mbahen të hapur nëse...

[vazhdo leximin]


Poezi / Prozë /

Kritikë letrare / Ese

Autorë

Bedriu
C:\Users\PC_10\Desktop\NebiDragoti.gif
C:\Users\PC_10\Desktop\NebiDragoti.gif Nebi Dragoti:

SATIRA (Poezi)

Adem Zaplluzha:

Nga manifestimi “Drini poetik”- Prizren, 2015

Armend PRETENI:

LULES MË TË BUKUR

Rrustem Geci:

UNË, ISA BOLETINI - poezi nga "Lufta Kryengritëse"

C:\Users\PC_10\Desktop\NebiDragoti.gif Nebi Dragoti:

NDOC GJETJA APOSTULL NË POEZINË SOCIALE

Avdi Ibrahimi:

Në vend të parathënies

C:\Users\PC_10\Desktop\NebiDragoti.gif Nebi Dragoti:

APELON RILINDJA

Xhevahir Cirongu:

Pentagrame shpirtërore me ngjyra ylberi qiellore

Letra filozofike
Letra - Reagime - Komunikata
Ilir Muharremi:

Nietzsche-ja dëmi, dobia historike epshi dhe arti

...Portal » » »

Letra Reagime Komunikata

Shefqet Dibrani:
NË KOSOVË PO INSTALOHET NJË DIKTATURË E RE

» Portal... » » »

 
Humor A e dini se...?
I lutej Gjini Zotit t'i tregon sa janë për të 1 miliard euro...
-Për mua..., sa një qindarkë Gjin, - iu përgjigj Zoti.
-Po 100 vjetë?

...lexo » » »

......titulli i famshëm i shkrimit “J’accuse…!” nuk është ai që u zgjodh fillimisht nga Zola. Ishte Georges Clemenceau, i cili vendosi të përdor anaforën goditëse që të gjithë e dimë...

» lexo... » » »

Bukuria e Alpeve (CH)

"Poetika"

 
 

Filozofi
         dhe letërsi

|Citate dhe proverba| |Citate sipas autorëve| |"Xhevahire" nga Reis Mirdita|

Altruizmi-Egoizmi Dashuria Edukata Gruaja Mali Natyra Qesëndi
Arsimimi Dashuria (II) Ëndërrat Humori Mëdyshja Ndryshimi Rrena
Art-Dhunti Dashuria (III) Fëmijët Imagjinata Miqësia Nga-fëmijët Skamja
Besimi Dashuria (IV) Filozofia Inteligjenca Mosha Nga-Vizitorët Vetitë
  Dituria Fjalëbutësia Jeta Motivimi Optimizmi Vjedhja
  Drejtësia Frymëzimi Lakmia Muzika Paqa Xhelozia
      Lotët   Paragjykimi Të-pandara
      Lumturia      
____histori kombëtare, vështrime, debat, politikë, letra të hapura____ © Të gjitha të drejtat e rezervuara.
Copyright © 2007 [ http:// www. filolet.com ] Tous droits réservés.
Révision : 28 nov. 2012 14:06:32 +0100 .